South Bellmore Veterinary Group New York - Öra behandling

Rengöring dina husdjur öron är ett avgörande steg när det gäller att förebygga öroninfektioner.

 

Allmän rengöring

 

Detta diagram illustrerar de grundläggande anatomiska landmärken i hund örat kanalen. För allmän rengöring som ska göras hemma de punkter av intresse är örat klaffen, vertikala hörselgång, och den horisontella hörselgång.

 

Den vertikala kanalen är den längsta delen av det yttre örat. Så länge rengöring utförs rakt ner den vertikala hörselgång, den horisontella kanalen och trumhinnan kommer att undvikas, vilket förhindrar skador på trumhinnan.

 

Steg 1.

Örat klaffen är försiktigt dras upp och öppningen till den vertikala hörselgång visualiseras.

 

Steg 2.

Rikta spetsen på rengöringslösning flaska i öppningen av den vertikala hörselgång och ingjuta en generös mängd renare i kanalen. Målet är att fylla hela kanalen (den vertikala och den horisontella kanalen).

 

Nästa, medan du håller öron klaffen med en hand, massera hörsel-kanalen med den andra. Vissa vätska och skräp kommer sannolikt att börja komma ut ur örat på denna punkt.

 

Släppa örat och låta din hund att skaka hans/hennes huvud för 2-5 minuter. Detta kommer att bidra till att få mer skräp ut. (du kanske vill göra detta i ett område av huset som kan bli lite smutsig, som örat ansvarsfrihet kan flyga ut ur örat).

There are no comments on this post

Write a New Comment on South Bellmore Veterinary Group New York - Öra behandling

Please Log In or Register to post comments.